2013. augusztus 9., péntek

Almás-Hagymás Csirkecomb

Almás-Hagymás Csirkecomb

Most sokan arra gondoltok, hogy a gyümölcs hogy is jön a húshoz?! Ám gondoljatok csak bele, hogy
sok helyen a világon ez nem is kérdés :D
Brazíliában is minden étkezéshez szinte kötelező volt ananászt enni... :) 
(nem utána, hanem közben..)

Hozzávalók:
  • 6 db csirkecomb
  • 2 db hagyma
  • 2 db alma
  • citromlé
  • 2 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
  1. Előző este tisztítsuk meg és pácoljuk be a húst kevés citromlével és a nyomott fokhagymával, majd sózzuk meg és tegyük hűtőbe
  2. Olajozzunk meg egy kisebb üvegtálat vagy tepsit és helyezzük bele a csirkecombokat
  3. Vágjuk cikkelyekre a hagymát és az almát is és tegyünk egy-egy cikkelyt a csirke bőre alá, a többit pedig köré
  4. Előmelegített sütőben 200 °C-on süssük alufólia alatt, amíg a hús nem puhul meg és utána a fólia nélkül pirítsuk meg a húst
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése